ONS TEAM

Shanna

Shanna heeft al meer dan 7 jaar professionele ervaring in de verlichtings-sector als commerciele en technische opvolging. Zij is uw ideaal aanspreekpunt binnen DKB en helpt U graag verder.

Customer Service

Shanna

T +32 484 51 88 08

shanna@dkbgroup.be

Sven

Sven heeft een riante bagage in de verlichting branche met de nodige kennis van import opgebouwd en dit allemaal door zijn wereldwijde aanwezigheid bij diverse fabrikanten en ontwikkelaars. 

Technical & Sales Support

Sven
T +32 468 28 97 72 

sven@dkbgroup.be

Kris

Kris heeft zijn professionele ervaring opgebouwd in de bouwsector en is al vele jaren actief in de project begeleiding. Binnen DKB zorgt hij voor een feilloos verloop van operaties en leveringen.

Operations

Kris
T +32 495 68 24 40

kris@dkbgroup.be

DKB Group, Licht en Visibiliteit

DKB Group, ontstaan door een gemeenschappelijke passie van Sven & Kris: LICHT & VISIBILITEIT.

De kennis, en ambitie en vele avonden brainstormen, bracht ons tot het idee om enkele producten onder één dak te brengen.  Maar er zijn zoveel producten die betrekking hebben tot visibiliteit !

De kennis van import uit het Verre Oosten en de projectbegeleiding bracht ons op het idee om producten aan te bieden van professionele kwaliteit en toch aan betaalbare prijzen.

We willen onze klanten ondersteunen voor hun projecten en een betrouwbare, duurzame leverancier zijn. Met dit motto is DKB Group van start gegaan en dit zal zich enkel maar uitbreiden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor U kunnen betekenen.